Buurtcentrum De Brink heet voortaan Buurtplein Doorslag. Het buurtplein valt onder MOvactor.

Buurtplein Doorslag is gelegen aan de Parelduiker 13,
3435 EP te Nieuwegein (zie kaart).

Buurtplein Doorslag is rolstoelvriendelijk: de voordeuren zijn automatisch, er is een lift en een invalidentoilet.

Het buurtcentrum is telefonisch bereikbaar op tel.nr. 030-6008835.

Het kan gebeuren dat er niemand aanwezig is, maar u kunt altijd uw boodschap inspreken op de voicemail. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

KINDERBEURS ZATERDAG 14 MAART 2020 AFGELAST IVM CORONAVIRUS. NIEUWE DATUM ZATERDAG 16 MEI 2020

Zaterdag 16 mei 2020 is er weer een kinderbeurs in buurtplein Doorslag aan de Parelduiker 13. Alles wat met kinderen te maken heeft, mag worden verkocht: kinderkleding t/m maat 176, speelgoed, kinderboekjes, kindermeubeltjes, fietsjes, buggy's etc.
De beurs is open voor publiek van 11.00 - 14.00 uur, Toegang gratis.
Wilt u een plek huren, kan dat voor € 4,50. Opgeven via nmeijer@notice.nu of via 06-50557762. De bar is open voor een hapje en een drankje. Voor kinderen is er een springkussen en een activiteitentafel waar ze kunnen knutselen.

Lampionnenoptocht zaterdag 9 november 2019

Met je lampion kun je op zaterdag 10 november a.s. meelopen tijdens de lampionnenoptocht van het wijkplatform Doorslag. We starten om 18.00 uur vanaf Buurtplein Doorslag. Er is live muziek van de Clownsband die al een aantal jaren tijdens de tocht zorgen voor gezellige muziek. Onderweg krijgen de kinderen iets lekkers en na afloop is er voor de kinderen limonade en voor de volwassenen een gratis kopje koffie of thee. De kinderen krijgen een leuke attentie.
Voor de optocht kun je je opgeven door een briefje met je naam, telefoonnummer en emailadres en € 2,00 in een gesloten envelop te doen en deze in de brievenbus bij het buurtplein Doorslag te doen aan de Parelduiker t.n.v. het wijkplatform Doorslag Lampionnenoptocht.
Je krijgt een stokje met een lampje en batterijen. Als het slecht weer is, is er een binnenprogramma met leuke spelletjes.
Woensdag 7 november a.s. kun je een lampion komen maken tijdens de knutselinstuif van 15.00 - 16.30 uur in Buurtplein Doorslag.

INSCHRIJVING CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

U kunt zich inschrijven via www.movactor.nl onder het kopje activiteiten. De prijzen op de website van MOvactor zijn geldend.

site management
entree.jpg
uitlijner