Buurtcentrum De Brink heet voortaan Buurtplein Doorslag. Het buurtplein valt onder MOvactor.

Buurtplein Doorslag is gelegen aan de Parelduiker 13,
3435 EP te Nieuwegein (zie kaart).

Buurtplein Doorslag is rolstoelvriendelijk: de voordeuren zijn automatisch, er is een lift en een invalidentoilet.

Het buurtcentrum is telefonisch bereikbaar op tel.nr. 030-6008835.

Het kan gebeuren dat er niemand aanwezig is, maar u kunt altijd uw boodschap inspreken op de voicemail. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

KINDERBEURS 7 OKTOBER 2017 van 11.00 - 14.00 uur
Op zaterdag 7 oktober a.s. wordt alweer voor de 16de keer de kinderbeurs gehouden in Buurtplein Doorslag aan de Parelduiker. Tijdens de beurs mogen particulieren hun nog goede kinderspulletjes verkopen. Alles wat met kinderen te maken heeft, mag verkocht worden, zoals kinderkleding t/m maat 176, speelgoed, kinderboeken, buggy's, kindermeubeltjes, buggy's etc..
U kunt een plek huren voor € 4,50. Bezoekers hebben gratis toegang. De bar is open voor een hapje en een drankje.
Plek reserveren/inlichtingen: Nel: mail nmeijer@notice.nu of 06-50557762 of Els: 030-6049168.

Lampionnen maken op woensdag 9 november 2016

Op woensdag 9 november a.s. kun je 's middags van 15.00 - 16.30 uur een lampion komen maken in Buurtplein Doorslag. Al het materiaal en voorbeelden liggen klaar. Als je jonger bent dan 4, dan graag een ouder/verzorger meebrengen die je kan helpen. De kosten bedragen € 3,50. Je krijgt iets lekkers te eten en te drinken.
Opgeven kan via nmeijer@notice.nu.

Lampionnenoptocht zaterdag 12 november a.s.

Met je lampion kun je op zaterdag 12 november a.s. meelopen tijdens de lampionnenoptocht van het wijkplatform Doorslag. We starten om 18.00 uur vanaf Buurtplein Doorslag. Er is live muziek van de Clownsband die al een aantal jaren tijdens de tocht zorgen voor gezellige muziek. Onderweg krijgen de kinderen iets lekkers en na afloop is er voor de kinderen limonade en voor de volwassenen een gratis kopje koffie of thee. De kinderen krijgen een leuke attentie.
Voor de optocht kun je je opgeven door een briefje met je naam, telefoonnummer en emailadres en € 2,00 in een gesloten envelop te doen en deze in de brievenbus bij het buurtplein Doorslag te doen aan de Parelduiker t.n.v. het wijkplatform Doorslag Lampionnenoptocht.
Je krijgt een stokje met een lampje en batterijen. Als het slecht weer is, is er een binnenprogramma met leuke spelletjes.
Kinderbeurs zaterdag 8 oktober 2016

Op zaterdag 8 oktober a.s. wordt er weer een kinderbeurs gehouden. Particulieren verkopen hier hun tweedehands kinderspullen: kleding, speelgoed, boeken, buggy's etc. alles wat met kinderen te maken heeft, mag verkocht worden.
De beurs is voor publiek open van 11.00 - 14.00 uur. Toegang gratis.
De bar is open voor een hapje en een drankje.
U kunt een tafel huren voor € 4,50.
Inlichtingen: Els tel. 030 - 6049168 en Nel 06-50557762 nmeijer@notice.nu

INSCHRIJVING CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

U kunt zich inschrijven via www.movactor.nl onder het kopje activiteiten. De prijzen op de website van MOvactor zijn geldend.

site management
entree.jpg
uitlijner