In het buurtcentrum worden verschillende cursussen gegeven. De KuKo, de cursuscommissie van buurtplein Doorslag, organiseert het cursusaanbod.

Voor cursussen dient u zich op te geven.

Elk jaar wordt er een inschrijf- en informatiemiddag gehouden, de open dag. In 2013 heeft de Open Dag Activiteiteninloop. Op deze middag kunt u zich oriƫnteren op het cursus- en activiteitenaanbod en u inschrijven. De docenten zijn aanwezig. U kunt vragen stellen en zien wat u in de cursus gaat leren.
De inschrijvingsprocedure: u vult een machtigingsformulier in en door ondertekening daarvan, bent u voorlopig ingeschreven. Als het geld van uw rekening is afgeschreven bent u definitief ingeschreven. U hoeft dus geen contant geld mee te nemen naar de Open Dag/de Activiteiteninloop..

De open dag wordt elk jaar op een zaterdag in augustus of september gehouden, van 14.00 - 15.30 uur.

Na de open dag kunt u zich alsnog inschrijven voor de cursusen via de website van MOvactor. Inlichtingen bij de Kuko (de cursuscommissie van het buurtcentrum) Nel 06-50557762. Voor veel cursussen is het noodzakelijk tijdig in te schrijven. Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst. Vol is vol.

Onder bovenstaande kopjes vindt u het cursusaanbod per leeftijdscategorie.
uitlijner
uitlijner